Despre

MaiAproape (versiune web) © 2018

Misiunea MaiAproape

Ce își propune rețeaua noastră și care este viziunea acesteia

MaiAproape este rezultatul unui proces de maturizare a Diasporei Române și a nevoii de a avea un mijloc, o platformă, de comunicare și relaționare specifică acesteia.

MaiAproape reprezintă o inițiativă socială și culturală privată, susținută de către A.C. ORA, organizație non-profit, și partenerii acesteia, fără niciun fel de implicare politică. Este destinată românilor de pretutindeni, oriunde s-ar afla aceștia și își propune coagularea comunităților românești în spațiul internațional.

MaiAproape oferă instituțiilor, private de stat, un mediu de informare eficient, în timp real, și care respectă toate standardele Uniunii Europene privitoare la protecția datelor și confidențialitatea acestora. Astfel, utilizatorii rețelei vor beneficia de informație de calitate și de încredere.

MaiAproape promovează valorile culturale, sociale și de orice altă natură care definesc identitatea românească, oferind spațiu oricăror inițiative care au ca finalitate consolidarea și promovarea culturii noastre naționale și a imaginii României în lume.

MaiAproape își propune să ofere un cadru util de promovare și de interacțiune tuturor profesioniștilor români din afara țării și faciliteze relația acestora atât cu imigranții români cât și cu orice alt timp de structură utilă dezvoltării lor, locale sau internaționale.

Intră în echipa MaiAproape

O platformă de socializare bazată pe voluntariat și conștiință civică

Rețeaua MaiAproape nu beneficiază de nicio finanțare de stat sau europeană, se bazează pe contribuția voluntară a celor care cred în misiunea și valorile noastre.

Costurile de întreținere tehnică sunt suportate integral de către A.C. ORA din contribuții voluntare, donații sau servicii oferite colaboratorilor și partenerilor. Dacă dorești să susții rețeaua MaiAproape sau să faci parte din echipa noastră, poți găsi mai multe detalii aici: https://www.maiaproape.com/investitori