Un produs unic, de nișă, fără concurență și în creștere

Filosofia MaiAproape este guvernată de ideea unei comunicări deschise, transparente și de calitate în interiorul Diasporei românești. Rețeaua de socializare se adresează în principal emigranților români, profesioniștilor români, publicațiilor românești din Diaspora, organizațiilor, asociațiilor și instituțiilor românești care au legătură cu Diaspora.

Datorită unicității sale conceptuale și funcționale, a faptului că se adresează unei categorii foarte clar definita de public, a cărei dimensiune este în continuă creștere, și a lipsei concurenței directe, MaiAproape reprezintă un instrument util atât pentru comunicarea socială cât și comercială.

Forma actuală de organizare

Proiectul MaiAproape s-a născut la începutul anului 2018, inițiatoarea acestuia fiind A.C. ORA. După studiul de piața inițial a fost decisă structura, strategia de dezvoltare și aspectele tehnice, atfel încât rețeaua să poată fi deschisă pentru teste publice, chiar în preajma zilei de 1 Decembrie 2018, la 100 de ani de la Marea Unire. Ca semn de respect pentru țara mamă, ca simbol al unei evoluții tehnologice și sociale globale la care România se aliniază și din care este parte.

Pentru anul 2018, investiția, constând în costuri de administrare a proiectului, costurile tehnice de dezvoltare ale rețelei (concept, grafică, software etc.), costurile de „server” (hosting și domenii) și costuri de promovare, a fost suportată exclusiv de către A.C. ORA, susținută de colaboratori și voluntari.

Cei interesați pot găsi informații la zi despre dezvoltare și impact aici: Publicitate

Cum puteți participa la proiectul MaiAproape

Ca asociat al A.C. ORA

Membrii cotizanți ai Asociației Culturale ORA (Associazione Culturale ORA), înregistrată la Agenzia delle Entrate din Italia, sunt primii și principalii suținători ai platformei.

Membrii asociației beneficiază automat de statusul de „membru verificat” în cadrul rețelei de socializare iar în cazul în care asociatul are o activitate comercială sau orice fel de afacere, aceasta va beneficia la randul ei de vizibilitate prioritara. Cotizația anuală a membrilor comuni este de 100 de euro, bani care sunt utilizați exclusiv pentru costurile de administrare și întreținere a proiectului MaiAproape.

Mai mult decât atât, în eventualitatea modificării formei legale, membrii A.C. ORA vor primi automat un procent din afacere în funcție de vechime, contribuție și valoarea rețelei în momentul respectiv.

Ca investitor direct

Proiectul MaiAproape are un semnificativ potențial de dezvoltare și reprezintă o clară oportunitate de investiție.

Acesta este și unul dintre motivele datorittă căruia rețeaua noastră de socializare face publice în mod constant informațiile legate de evoluție și impact. Ca potențial investitor este suficient să urmărești dezvoltarea rețelei și să decizi valoarea pe care dorești să o investești, în momentul în care modificarea formei legale o va permite.

Pașii pentru a deveni potențial investitor sunt următorii:
1. Te înscrii gratuit și fără nicio obligație în lista persoanelor interesate, trimițând un mesaj cu numele și contactele tale, însoțit de textul „potențial investitor” - https://www.maiaproape.com/support
2. Urmărești evoluția rețelei pe perioada anului 2019 (vei primi rapoarte trimestriale pe adresa de email indicata anterior)
3. Decizi, fără nicio obligație, cât să investești în momentul în care îți vom comunica deschiderea fazei de atragere a investitorilor.

Ca agent publicitar

O parte din costurile proiectului sunt acoperite prin publicitate. Dacă ai contacte în comunitatea ta și poți aduce noi clienți de publicitate, îți furnizăm toate informațiile tehnice și de prezentare necesare. În plus, în funcție de volum și condițiile contractuale, poți câștiga între 10% și 20% din valoarea publicității pe care o aduci. Pentru detalii trimite-ne un mesaj cu numele, datele de contact și textul „agent publicitar”: https://www.maiaproape.com/support